Tjen penger på blogging!

November 10, 2016

Lurer du på hvordan du kan tjene penger på bloggingen din? Da har du kommet til rett sted, for her vil du få noen korte og enkle tips i hvordan du kan tjene penger på bloggingen.money-bloggingFørst og fremst må du opprette en blogg. Det finnes mange norske bloggetjenester som er helt gratis å bruke. De er enkle å administrere, dele bilder på og det viktigste, de ser gode ut også. Den mest brukte løsningen er WordPress, men det finnes mange gode alternativer også.

Hva ønsker du å skrive om?

For å tjene penger på bloggen din må du ha lesere og lesere ønsker et verdifullt innhold. Når du har en blogg, deler du kompetanse og erfaring og skriver informative innlegg og artikler om det valgte temaet. Gjøre innholdet interessant. For å tjene penger, må du ha besøkende, men for å få besøkende, må du ha innhold verdt å besøke.

Bygg relasjoner med leserne

Mange bloggere tror at annonsørene kommer av seg selv. Det gjør de også, men da må du ha lesere. Et godt tips for å få mange lesere er å ha et stort fokus på å bygge relasjoner til dem, slik at de snakker om bloggen din til andre.