For deg som vil spille nettbasert Bingo

February 20, 2024

Bingo på nett er like underholdende som å besøke en bingohall, og du har muligheten til å vinne de samme flotte premiene. Enten du spiller fra PC, mobil eller nettbrett, kan du spille Bingo.

I fysisk Bingo brukes ofte bingokuler og trommel, mens spillerne sitter med hvert sitt brett. Den digitale varianten inneholder de samme elementene, men alt foregår på skjerm. Noen velger å spille på nettet fremfor den fysiske varianten, mens andre sier ja takk – begge deler.

Registrer deg

For å starte spillingen på bingosider.online trenger du kun å registrere deg. Etter at du har registrert deg, kan du starte spillet. Da kan du velge om du vil spille live eller med forhåndskjøpte bonger.

Regler

I bingo får spillerne utdelt brett med tall i ruter. Tallene trekkes fra en trummel, og du markerer tallene etter hvert som de dukker opp på brettet. Det handler om å få en hel rad først, og når man lykkes, roper man “Bingo”. Lengden på radene og antall tall som trengs for å vinne varierer.

Vær oppmerksom

Alle typer pengespill og andre typer spill med store gevinster kan føre til avhengighet. Det er derfor viktig å beskytte seg selv når man spiller. Hvis det er risiko for spilleavhengighet, bør du søke hjelp.